|

Παρών στην επόμενη ημέρα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Την εκτίμηση ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Μεταπολίτευσης έχει τελειώσει και πλέον πρέπει να αλλάξει ριζικά, να επανιδρυθεί, εξέφρασε σήμερα ο Γιάννης Ραγκούσης.


Τόνισε ότι η συζήτηση για την επόμενη ημέρα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα πρέπει να ανοίξει αφού έχει διασφαλιστεί η σωτηρία της χώρας και υπογράμμισε ότι πρώτος πρέπει να ανακοινώσει τις αποφάσεις του ο Γ. Παπανδρέου. Για τον ίδιο προσωπικά, ο Γ. Ραγκούσης επεσήμανε πως δεν τον ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα από τον Γ .Παπανδρέου, αλλά η επόμενη ημέρα του Κινήματος και υπ' αυτήν την έννοια δεν θα είναι αμέτοχος στις διεργασίες.

Όπως είπε, τον ίδιο προσωπικά ενδιαφέρει κυρίως η επόμενη ημέρα εκτός πολιτικής και το δικαίωμα να λέει ότι έκανε ό,τι μπορούσε για το καλό της χώρας.

Ο Γιάννης Ραγκούσης τόνισε πως ο πρώτος που θα πρέπει να ανακοινώσει τις αποφάσεις του είναι ο Γ. Παπανδρέου, καθώς κάτι τέτοιο είναι «δικαίωμα και υποχρέωσή του». Σημείωσε, πάντως, πως η κουβέντα αυτή δεν μπορεί να ανοίξει, αν δεν έχει διασφαλιστεί η Ελλάδα.

Παράλληλα, ο κ. Ραγκούσης εξέφρασε την άποψη ότι «το ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως το γνωρίσαμε μετά τη Μεταπολίτευση, έχει τελειώσει» και πως «εδώ και δύο χρόνια οριστικοποιήθηκε το τέλος του». Σημείωσε, πάντως, πως θα ήταν λάθος, ανιστόρητο και εξωπραγματικό, να θεωρούμε ότι για όλα φταίει ο Γ. Παπανδρέου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας παρατήρησε, τέλος, πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ .πρέπει να αλλάξει, να επανιδρυθεί και τόνισε πως το κόμμα δεν θα αλλάξει, αν αλλάξει μόνο αρχηγό.

Posted by blogger on 12:11 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response