|

«Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο δολιοφθοράς στην υπόθεση της Κύπρου»

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να οφείλεται σε δολιοφθορά η έκρηξη που συντάραξε τη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στην Κύπρο και στοίχισε τη ζωή σε 12 άνδρες.


Ο ΛΑ.Ο.Σ. μέσω του εκπροσώπου του Κ. Αϊβαλιώτη άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι το κόμμα του δεν αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο και σε δήλωσή του έκανε λόγο για την γεωστρατηγική θέση της Κύπρου η οποία όπως είπε, απαιτεί συνεχή και αδιάλειπτη προσοχή, αλλά και για την ανάγκη συμπαράστασης από την χώρα μας στις έρευνες της κυπριακής κυβέρνησης «ιδίως σε ότι αφορά στις πληροφορίες».

Την ίδια ώρα ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε με έμφαση ότι η υπόθεση αυτή πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος «και υπό μια οπτική γωνία που να καλύπτει κάθε ενδεχόμενο».

Κατά την εκτίμηση του κ. Βορίδη το επίπεδο της πολιτικής ευθύνης φτάνει μέχρι την κορυφή της κυπριακής πολιτικής ιεραρχίας.

Posted by blogger on 1:15 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response