|

Το φίμωτρο του ελεύθερου λόγου


Πλήθος άρθρων έχουν αναρτηθεί στην μπλογκόσφαιρα αλλά και σε κάθε γωνιά του Ελληνικού διαδικτύου τα οποία σχολιάζουν καυστικά την κυβέρνηση και τους υπουργούς της.
Σκάνδαλα τα οποία αποκαλύπτονται καθημερινά για αυθαίρετα, βίλες, πισίνες και υποβρύχια δεν φόβισαν τους bloggers να συνεχίζουν να γράφουν την άποψη τους, να μοιράζονται τις ιδέες και ανησυχίες τους, Κανείς δεν τόλμησε να κινήσει Εισαγγελείς και δικαστικούς.

Και έρχεται το αναπάντεχο δημοσιογράφος εναντίον δημοσιογράφου... Βαρώνος της Μεσογείων, με τη δύναμη και εξουσία που του δίνει το μέσο... φωνή της κυβέρνησης...συκοφαντεί και στέλνει στην δικαιοσύνη δημοσιογράφο γιατί πιστεύει ότι έτσι μπορεί να βάλει φρένο στο μέσο το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει.

Δεν έχουν καταλάβει ίσως ότι αυτό δεν θα κάνει τους bloggers να σταματήσουν.. πάρτε παράδειγμα τον αδικοχαμένο θάνατο του δημοσιογράφου Γκίολια,απλά δυναμώνει το κίνημα θα φιμώσουν ένα θα φυτρώσουν 10.

Posted by Blogger on 12:39 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response